Investeer mee en wordt zelf ook een beetje Willy Wonka.

Investeer mee en wordt zelf ook een beetje Willy Wonka.

Bent u op zoek naar een unieke en originele investeringsmogelijkheid in de chocolade-industrie? Maak dan kennis met ChocolaDNA! Onze chocolade wordt op een super originele manier ontwikkeld en met de hand ambachtelijk geproduceerd. Naast onze beroemde en succesvolle truffels, bieden wij ook koffie, thee, verschillende whisky's, gin, speciaal bier en zelfs de eerste smeerbare marsepein ter wereld aan. Al onze producten hebben een DNA van chocolade, waardoor ze uniek zijn in hun soort! Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit van onze producten en daarom worden deze enkel ontwikkeld en geproduceerd door onszelf of door onze partners in licentie.

Bij Chocoladna hebben we bewezen succesvolle en originele positioneringsmethoden voor onze producten. Hierdoor zijn wij in staat om onze verkoopkanalen, zoals horeca, webshop en relatiegeschenken, op elkaar af te stemmen en te versterken. Na de bijzondere Corona-jaren zijn we klaar om ons productportfolio uit te breiden en ons verkoopgebied te vergroten. Wij geloven dat onze producten onweerstaanbaar zijn, omdat chocolade en dranken zoals koffie overal ter wereld bekend zijn en onze combinatie van verhaal, kwaliteit en vormgeving het verschil maakt. Met onze producten bieden wij dan ook een perfect cadeau of verwennerij voor iedereen.

Onze klantenkring bestaat niet alleen uit individuele consumenten, maar ook uit toonaangevende bedrijven en merken die regelmatig klant bij ons zijn. Bij Chocoladna staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom werken wij uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, waar mogelijk biologisch.

Met uw investering kunnen wij ons productportfolio uitbreiden en ons verkoopgebied vergroten naar maar liefst 20 landen. Zo kunnen wij onze logistiek uitbreiden en ons merk nog beter op de kaart zetten. Investeren in Chocoladna betekent investeren in een uniek en origineel merk met een bewezen succesvolle marketingstrategie. Ontdek ons assortiment vandaag nog en laat u verleiden door onze unieke smaken en concepten!

We hebben een uitgebreide investeerders-brochure met alle details en een persoonlijke presentatie. Deze kun je via info@chocoladna.com bij ons aanvragen.


Oudere post