Investeren in Chocoladna

Welkom in de wereld van Chocoladna, een bedrijf en merk dat met onbescheiden wereldse ambities wil blijven groeien en boeien. Daarbij willen we uiterst onderscheidend zijn en blijven innoveren. Zo willen we met ons merk in de wereld van smakelijke geschenkartikelen simpelweg de allerbeste zijn.
Bij Chocoladna ontwerpen en produceren we alles zelf op onze eigen bijzondere wijze, waardoor we elk product en cadeau uniek maken.

Aan de basis van dit bedrijf staan al tien jaar lang Mark en Nicole Vaneker. Hun creativiteit, kennis en bijzondere contrast maken alles mogelijk wat Chocoladna maakt heel persoonlijk en typisch.
Ons assortiment omvat vijf universeel geaccepteerde productlijnen:
Chocolade,
koffie & Thee,
Dranken/Likeuren
Smeerbare marsepein (wereldwijd octrooi).

Onze focus ligt op conceptmatige verkoop aan:
Top-horeca met een uniek Kisten en koffie concept.
Consumenten/fans (via de webshop),
Bedrijven: relatiegeschenken en cadeau-abonnementen service.

Wat ons schaalbaar maakt, is dat we voorzien in een universele behoefte: Echt bijzondere Cadeau's in waanzinnige designs.

Originaliteit en echt de allerbeste compromisloze kwaliteit is onze basis voor alles wat we doen: Product, design, service

Het bedrijf is reeds succesvol en klaar voor verdere groei. We staan open voor investeerders die niet alleen financieel willen bijdragen, maar ook hun kennis, netwerk en expertise willen delen. Een belangrijke voorwaarde voor ons is dat we niet alleen zakenpartners zijn, maar ook dat we elkaar aardig vinden en plezier kunnen hebben terwijl we samen ons bijzondere bedrijf en merk verder uitbouwen.
Bij interesse maken we vrijblijvend kennis onder het genot van, hoe kan het ook anders, alles wat lekker Chocoladna is.


Smakelijke groet, Mark & Nicole 

 

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.